Wie zijn wij en wat doen we?

Ontdenk de mooiste plekken –
Met menodizero!

Menodizero is een organisatie die zich heeft gespecialiseerd in het verkopen van vakanties, vliegtickets en andere reis gerelateerde diensten. Wij zijn de tussenpersoon voor jou als reiziger. Wij bieden vele verschillende diensten, van stedentrips tot last minutes!! Bij menodizero staat u als reiziger op nummer een en doen we er alles aan om een perfecte vakantie voor u te organiseren en uitvoeren.

Wij boeken boeken voor jou de pakketreizen, vliegtickets etc, Bij verschillende aanbieders in de reisbranche. Wat ons anders maakt dan andere reisbureau’s is vrij simpel. Wij regelen alles waaronder een toeroperator zodat u zich nergens druk om hoeft te maken en echt kun genieten en ontspannen van je vakantie!

Tours & Holidays Specialists

tours & travel your way

Solo reizen

Nieuwe situaties en allerlei leuke spontane uitdagingen. Je staat er alleen voor maar je zult er amper iets van merken. doordat je alleen reis maak je meer interacties met andere reizigers en buurt bewoners van de locatie zelf!

Bekijk

groep en/of familie reizen

Tijdens een groep reis zul je in een korte tijd veel zien. Doordat je geen tijd kwijt bent aan het uitzoeken van de hotspots en leuke bezienswaardigheden. Geen stres.. Vervoer en dergelijke zijn ook geregeld!

Bekijk

Werk/team reizen

Een leuk werk/team uitje, Waarom niet er zijn vele plekken die je kunt bezoeken waarbij je veel kan opsteken van een of ander bepaald vak. Je zult leren over culturen en je taal kennis uitbreiden.

Bekijk

vragen of weet u het niet zeker, wij helpen je graag!

Bel ons op: 31(371)942-52-64 of neem Contact op..

Wie zijn wij?

Ons team

mark husselaar

CEO & reisagent

Informeren en adviseren over een reisaanbod. Het is je vak om tussen duizenden aanbiedingen snel & accuraat een reis te vinden.

jakson carter

Senior Manager

Leiding geven tussen verschillende managers is mijn taak. De orde en advies afgeven om samen als een goed team te functioneren.

anna dongens

Tourist Guide

Ik verleen hulp, informatie over cultureel, historisch en hedendaags erfgoed aan mensen de toeristen die ik begeleid tijdens de reis.

caroline volkers

Tourist Guide

toeristen begeleide tijdens tochten in de buitenlucht. soorten tochten: wandelen, skiën, snowboarden, wildwatervaren, bergbeklimmen & nog veel meer!